Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 4 januari 2011

Du är snyggast

Till: Marcus
Sms: Jag har ju inga pengar! Allt går ju till att åka till backe! :'3 Btw icke! Du Är Snyggast! I mina ögon iallafall :'3 <33
Svar: Ojojoj B-)
 

Förklaring: Jag smsade med min "pojkvän" (inte än) via felsms för att jag inte har nå pengar på telefonen, och precis innan hade jag skrivit till Marcus och totalt glömt bort att smset skickades till honom och inte min "kille". Det är ju tur att Marcus har humor :D
 /Jenny


  Felsms.com

4 kommentarer: