Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 4 januari 2011

En bebis kom

Till: Kevin (Min kille)
Sms: Komma över ikväll? Kevin har precis åkt och jag vill ha lite kuk!
Svar: Fyfan, de är SÅ slut mellan oss! Du kan ta ditt jävla arsle och dra ut ur mitt hus!

Förklaring: Detta sms skulle jag skicka till min tjejkompis Nikole. Och som flesta andra va de T9 som spelade mej ett spratt, det skulle ju igentligen stå kul, men vi redde ut allting och nu lever vi lyckliga med en bäbis på 1 månad. <3 och ungmamma är inte alls jobbit !

/Emma Jonsson

Felsms.com


11 kommentarer:

 1. Åh för alla vet ju att små bebisar löser alla problem :):):):):)

  SvaraRadera
 2. "och ungmamma är inte alls jobbit!" ok, då vet vi. härligt

  SvaraRadera
 3. Men varför lägger du in smset nuu? Du har haft tio månader på dig..

  SvaraRadera
 4. shit vad kul gumman att det inte är jobbigt asså åh har varit så orolig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ja budskapet blir tydligare om man skriver fler utropstecken!!!!!!!!!!)

  SvaraRadera
 5. haha, du kan inte säga något om det är jobbigt eller inte när bebisen bara är en månad! då sover den ju mest :P vänta bara säger jag!

  SvaraRadera
 6. Tänk om du hade lärt sig språket innan du skaffade knodd, då hade du kanske kunnat bistå vid läxläsning och annat nyttigt.

  SvaraRadera
 7. Du kan egentligen inte säga något om det är jobbigt. Ungen är 1 månad. Vänta bara tills den blir något år :P Jag vet själv, är ung och har en 3 åring. Det är svårare än vad man tror.

  SvaraRadera
 8. Another white trash =)

  SvaraRadera
 9. Detta är ju Micah från http://micahs.se/ som fick barn för drygt en månad sen och är ung mamma som stavar lika dåligt i bloggen som här. Inget illa menat om stavningen alltså.

  SvaraRadera
 10. Håller med Anonym ang. Micah det är ju högst troligt. När det är Kevin och bebisar inblandat :o

  SvaraRadera
 11. Ja, micahs bebis är lika gammal, pojkvän heter kevin (men bytt namn på sig själv), är ung mamma och stavar likadant. Måste vara hon.

  SvaraRadera