Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 3 januari 2011

Extra speciellt

Till: Mig
Sms: Gott nytt år älskling. Älskar dig. Vill att nästa år ska bli extra speciellt med dig.
Svar: Pst... Du skickade fel :P

Förklaring: En gammal kärlek som numer är mer bekant än vän skickade det här till mig på nyår. Då vi inte ses nästan alls nu för tiden och jag är väldigt kär och lycklig med min sambo förstod jag genast att det inte var till mig så klart. Han skickade tillbaka ett "tack" för att jag sa till, så rätt person fick det nog till slut iaf.

/Jonesy

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar