Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 9 januari 2011

Flirta lite

Till: Syster
Sms: Hej! Fan att syrran ska gifta sig.. Jag vill ju ha hennes kille, så jävla het, haha (a) Får väl flirta lite med honom i smyg ;)
Svar: DIN JÄVLA IDIOOOT! DRA ÅT HELVETE OCH DU FÅR INTE KOMMA PÅ MITT BRÖLLOP!!!!

Förklaring: Ja, det blev ju rätt mycket fel där som ni ser.. Skulle skicka till min vän Andela som vet om att jag var kär i syrrans kille, Men ja, det löste sig till slut men jag och min syster har inte samma relation som vi hade förr.

Felsms.com

8 kommentarer:

 1. Oddsen är på din sida att de skiljer sig... du får fint vänta..

  SvaraRadera
 2. okej, osäker syrra som inte litar på sin fästman? snacka om att överreagera, även om du verkar vara en jävligt fittig människa...

  SvaraRadera
 3. Men ge f-n i folk som redan är upptagna!!

  SvaraRadera
 4. Mitt bröllop? Inte vårt alltså?

  SvaraRadera
 5. fullständig fake -.- snälla lägg in era sms som är riktiga och inte fake !

  SvaraRadera
 6. Snacka om att bli sur?
  Du ville väl bara flirta lite med honom, eller?

  SvaraRadera
 7. Herregud!Jag skulle bara bli stolt om min syrra va intr av min man faktiskt, om någon lyckats ta honom är det bara o vara glad, för då är han ej värd mig, därför är min kille fri hur som helst.Och pga det har vi varit tillsammans i 16 år nu, Håller du fast honom betyder det att du ej litar på honom, då är det ju något som ej stämmer då e han ju ingen o ha..Ett tips bara :-) Flörtar ngn med min gubbe är det bara o säga lycka till

  SvaraRadera
 8. Fy fan vilken rutten syrra som e ute efter hennes kille. Antar att ni inte hade en nära relation från början, för då blir man aldrig intresserad av killen som ens syster dejtar/är tillsammans med

  SvaraRadera