Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 24 januari 2011

Flytta till Uppsala

Till: Pojkvän
Sms: Jag HATAR att ha ett distansförhållande med Erik, saknar honom så mycket att det gör ont! :'(
Jag hoppas att jag får svar från min KANSKE framtida chef om jag har fått det där jobbet i Uppsala.. för då ska jag fan flytta ihop med Erik!<3
Svar: Har du sökt jobb här i Uppsala? :D det visste jag inte, vilken glad nyhet. Hoppas du får jobbet, annars söker jag jobb i Göteborg :)<3
Förklaring: Jag och min kille har varit ihop i 4 månader. Jag bor i Göteborg och han i Uppsala, så det är väldigt jobbigt. Men vi kämpar vidare och hoppas på att kunna flytta ihop inom en snar framtid (jag är 19 och han är 21)

/Nora

  Felsms.com

5 kommentarer:

 1. Håller verkligen tummarna för er! :)

  SvaraRadera
 2. Jag och min tjej har varit ihop i två år nu.

  Hon bor i Göteborg, jag en liten bit utanför Uppsala, hon är 18 och jag är 21.

  Så, jag vet hur det känns.

  Ska vi byta bostad? :P

  SvaraRadera
 3. Håller också tummarna! <3 <3

  SvaraRadera
 4. över huvud taget är det väl lite väl tidigt att flytta ihop efter 4 månader, sen att att flytta så långt är väl ännu värre. tänk att du antagligen ska ha det där jobbet ett tag.

  SvaraRadera
 5. Testa distansförhållande när du går i skolan = inte har några pengar att åka till honom med ^^

  Nej men, vet hur det är. Men ta det försiktigt med ihopflyttandet. Gå från distans direkt till att bo ihop kan bli för mycket även för de bästa förhållanden.

  SvaraRadera