Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 6 januari 2011

Fy fan vad skönt

Till: Tjejen det handlar om
Sms: FY FAAAAN VAD SKÖNT ATT HON ÅKER!!!
Svar: Inget

Förklaring: Vi satt ett gäng och drack lite och hade trevligt för att säga hejdå till en tjejkompis som skulle flytta utomlands och vara borta ett par år. Då skulle min vän skicka detta sms till mig men råkade såklart dra iväg det till tjejen som skulle flytta, som sitter i samma rum. Man hör sms-signalen. Man ser hur min kompis ser förvirrad ut och kollar runt mot mig, min mobil på bordet, henne mobil, han försöker roffa åt sig den innan hon läser men hon är för snabb. Man ser hur hon läser och blir tårögd....och försvinner in på toan. Min vän är en SMIDIG KILLE!!

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. istället för att skämta bort det lixom

  SvaraRadera
 2. Lika bra att hon flyttade, sådana trevliga "vänner" hon hade. Stackarn :(

  SvaraRadera
 3. Usch och fy för er!!!
  J**** idioter!

  SvaraRadera
 4. Stackars tjej :(

  SvaraRadera
 5. Och jag antar att det var den där genen som alla Svenskar bär på (Du vet, vad som helst för en ursäkt för att få dricka alkohol.)som var anledningen till att ni firade hennes avgång?

  SvaraRadera
 6. haha, optimus primes kommentar :P

  SvaraRadera