Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 16 januari 2011

Generad

Till: Kalle skickat från min mob
Sms: Ja du kalle... Nu pirrar der här nere hos mig när jag tänker på dig :) vad gör du ikväll? ;)
Svar: Inget, men jag skickade tillbaka dan efter att det inte var jag som skickat och fick då tillbaka "Brukar låta så när man är lite våt"

Förklaring: OMG! fy fan va pinsamt! Igår satt min kompis Pelle med min telefon och roade sig med att skicka konstiga saker till mina kompisar (han bor långt bort så han känner liksom ingen av mina kompisar) och imorse såg jag bland mina konversationer att den med Kalle hade hoppat längre upp på listan fast jag inte smsat honom på jättelänge så jag gick in på den och fy fan fick en hjärtattack när jag såg smset så jag skickade tillbaka och förklarade att det var Pelle som skickat men han trodde mig inte :S fast jag förstår honom ändå för det är den sämsta ursäkten ever men den va ju sann! :/ (Namnen är utbytta)

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar