Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 5 januari 2011

Hans bil är hemma

Till: Mannen
Sms: Nu kan jag inte messa längre. Jag ser att hans bil är hemma. Kanske smser lite senare. Puss i ljumsken.
Svar: Inget.

Förklaring: Jag märkte att jag skickade fel så jag hann in och radera smset från hans telefon :) Phuu Men vilken panik jag fick när jag såg att smset skickades till fel. /Lina

Felsms.com

23 kommentarer:

 1. synd att du inte vart på kommen

  SvaraRadera
 2. Ja ojojoj vad hemskt det skulle vara om han fick reda på vad du gör bakom hans rygg. Han förtjänar fan bättre än en otrogen slampa!

  SvaraRadera
 3. och så är det bara att vänta på ca 100 kommentarer som talar om vilket svin du är och så vidare -.- xD

  SvaraRadera
 4. otrogna jävel. Hoppas han kommer på dig och bankar skiten ur dig.

  SvaraRadera
 5. Tycker du inte att det är lite dåligt av dig att vara otrogen och behöva radera sms från din sambos mobil? Vore det inte bättre att vara ärlig och säga som det är eller att sluta bedra honom?

  SvaraRadera
 6. Idiot.

  Får hoppas personen du vänstrar med smittar dig med någon otrevlig STD..

  SvaraRadera
 7. äckligt av dig att vara otrogen. hoppas att han kommer på dig och gör slut :) eftersom du är för feg själv

  SvaraRadera
 8. Det finns vissa felsms som man fan INTE vill läsa..

  Ska man vara otrogen är det fan ingen mening att skaffa sig en jävla kille om man ändå inte kan stanna hos honom, jävla slampa!

  SvaraRadera
 9. Töööönt..? Svar: JA!

  SvaraRadera
 10. Lina! Ledsen o säga det så här, men har inte trogen mot dig heller. Vi hade tänkt säga det tidigare, men du verka så skör. Aja, nu vet du. Så låt honom bara packa grejerna ifred så han kan flytta hit. Till mig som vill ha han. ok? Lycka till.

  SvaraRadera
 11. Kan någon av er förklara exakt var det står att hon var otrogen? Det kan ha varit att hon skrev snuskiga saker UTAN ATT VARA OTROGEN mot sin partner, och för att han inte skulle vara sur bad hon den andra hon skämtade med att inte skriva...

  Eller så var hon bara otrogen ^^

  SvaraRadera
 12. assså... igen?!? fler horiga otrogenhets sms? orkar fan inte! ni som är så jävla störda att vara otrogna kan fan gå å hänga er!

  SvaraRadera
 13. otrogna fanskap!
  hur fan kan man vara otrogen!?!?!?!?
  du är ska bara vara med någon du älskar och om du inte älskar honom dra då!

  de finns fan tjejer som letar efter drömkillen, då kan inte du gå runt och ha TVÅÅÅÅÅ

  SvaraRadera
 14. det är nästan komiskt hur stor skillnad det är på hur man behandlas på den här sidan, bara beroende på vilket kön man tillhör. handlar det om en man: go for it, men dåligt av dig att vara otrogen. är man kvinna: HORA! SLAMPA! DÖÖÖÖÖÖÖÖ!

  SvaraRadera
 15. ...Han sticker med bilen.
  Men tar inte med sig mobiltelefonen?

  Vafan?
  Varför lämnade han telefonen hemma?
  I call bullshit!

  SvaraRadera
 16. trololololol.jpg

  SvaraRadera
 17. "Anonym sa...
  det är nästan komiskt hur stor skillnad det är på hur man behandlas på den här sidan, bara beroende på vilket kön man tillhör. handlar det om en man: go for it, men dåligt av dig att vara otrogen. är man kvinna: HORA! SLAMPA! DÖÖÖÖÖÖÖÖ!"

  FAST för nån månad sen var det en tjej som om på att hennes kille varit trogen, och skrev "men det är lugnt för han fick stryk när jag kom hem sen drog jag". hon fick asmånga kommentarer om hur bra det var och hur stark hon var, dagen efter kopierade en kille det men bytte könen för att se vad folk sa. Han fick sjukt många kommentarer om vilket svin han var och att man fan inte får slå tjejer. Admin tog till och med bort hans sms men inte originasmset???? är det okej att slå sin pojkvän men inte sin flickvän eller?????

  SvaraRadera
 18. anonym 8 januari 2011 00:39

  Han lämnade inte mobilen hemma, hon såg att bilen var hemma och därför slutade hon att smsa, och han hade uppenbarligen bara inte märkt smset.


  A A 9 januari 2011 13:29

  Det klart det inte är mer okej för en tjej att slå en kille och vice versa, och det är inte heller okej att tjejer kallas slampa och killar får någon status?

  SvaraRadera
 19. en gång otrogen alltid otrogen.. svinigt vare sig det är en man eller kvinna.!

  anser också att det är respektlöst att slå en annan människa speciellt sin partner vare sig det är en man eller kvinna !

  SvaraRadera
 20. Att personen som skrev detta inte verkar känna skuld över det som har hänt förvånar mig.
  Oavsett kön: stackars den som blir bedragen.
  Den som bedrar: era svin.

  SvaraRadera
 21. lika illa är det när den som lägger upp felsmset här bara hittar på..Hur fan kan man fantisera om att vara otrogen ? Jag är inte någon moraltant i vanliga fall men trogen och ärlig skall man vara ! Mår illa / trogen kille..
  Hade nog sytt ihop fittan på och mördat min flickvän om hon varit otrogen !

  SvaraRadera
 22. Fuck u bitch!

  dissa inte din kille ist för en annan.

  slampa dra åt helvete hora

  SvaraRadera