Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 15 januari 2011

Hatar henne

Till: Klasskompis Anna
Sms: Ååååh jag önskar att Johanna kunde gå, hon är bara så jobbig, hatar henne!
Svar: Inget

Förklaring: Precis när jag skickat till min klasskompis Anna som satt några meter ifrån mig tar Johanna hennes mobil för att kolla på en bild, och ser sedan smset. Hon ger mig värsta långa blicken och jag försöker skämta bort det, men jag tror inte hon gick på det :P

/Felicia

Felsms.com

1 kommentar:

  1. Ingenting stör mig så mycket som alla ryggradslösa människor som lever.
    Om du nu stör dig på hennes närvaro så kan du lika gärna gå eller säga till henne att hon stör ditt åh så känsliga känsloliv, och sen när hon konfronterar dig så borde du bara erkänna det.
    Jag förstår inte varför vi fortfarande håller fast i alla dessa veka sociala och moraliska lagar som ändå bara får oss att ljuga och gå bakom ryggen på varandra. Odla ut en säck och fyll den, det är så patetiskt att folk inte klarar av sanningen längre.

    SvaraRadera