Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 7 januari 2011

Jag dog inte

Till: Mamma
Sms: Jag är hemma nu, och jag dog inte på vägen. Nöjd?!
Svar: Eh, jag ser det...

Förklaring: Jag skulle cykla de ca. 5 kilometrarna hem (på morgonen, det var ljust ute och allting). Min smått överbeskyddande pojkvän ville inte att jag skulle cykla själv, och jag hatar att bli daltad med så vi bråkade rätt ordentligt om det, och jag var fortfarande arg när jag kom hem. Sms:et hamnade dock hos min mamma, som tyckte att det var lite märkligt att jag sms:ade för att tala om att jag var hemma när vi var i samma rum.

Felsms.com

5 kommentarer:

 1. Lite mer strange att svara per sms :o

  SvaraRadera
 2. Anonym: 12:49 Åh va du är smart!


  Tänk en gång till. det kan ju vara så att mamman SA: eh..ja, jag ser det! och inte sms:ade det...

  SvaraRadera
 3. Din pojkvän är bara rädd om dig var lite tacksam!!!

  SvaraRadera
 4. och hon svarade?

  SvaraRadera
 5. Va glad att din pojkvän bryr sig och är rädd om dig!!

  SvaraRadera