Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 9 januari 2011

Jag vågade

Till: Mig
Sms: Gah! Du fattar inte hur jävla glad jag är just nu! Jag VÅGADE. Och jag KYSSTE henne! Hon sa att hon gillade mig också & vi är tsm! FAN alltså :D
Svar: Haha, blev allt lite fel där? :*

Förklaring: Min allra bästa killkompis hade varit hos mig & vi kollade lite på film och så. Mitt i allt ihop sa han att han gillade mig & så kysste han mig. Han gick hem sedan, och skulle förmodligen skicka ett sms till sin kompis, men så kom det till mig... Haha, jag blev glad, såklart. Han skämdes lite, men jag som hade trott att han inte gillade mig seriöst förstod att han verkligen gillade mig, och vi har aldrig varit så nära ;)

/Lina

Felsms.com

2 kommentarer: