Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 15 januari 2011

Jag väljer broshan

Till: Bror
Sms: Om jag fick välja, skulle jag nog ta broshan ;) Men jag vet inte riktigt. Båda är nog lika bra, de enda kan vara att storleken skiljer sig ;) <3
Svar: Vafan? Vad är det du håller på med egentligen?

Förklaring: Ooops.. En kompis skickade ett sms där jag kunde välja om jag ville ligga me antingen min brosha eller hennes.. Och jag kan lova att hennes bror är inte så good looking.. Men det hamnade lite fel och med tanke på att min bror är 8 år äldre än mig och inte bor hemma blev det ganska pinsamt när han kom och åt hemma tre dagar senare. Han fråga ut mig efter och jag sa bara sanningen och han bara skratta, men han hade tydligen blivit orolig eller nått. Har ingen aning om varför. ÖVerbeskyddande bror.

/Sanna

Felsms.com


12 kommentarer:

 1. ....
  Det här verkar lite fel på något sätt.

  SvaraRadera
 2. Orolig, och du vet inte varför?? Överbeskyddande??? Tror snarare att han blev jävligt ÄCKLAD och CHOCKAD av det hela :S

  SvaraRadera
 3. EUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUW!

  SvaraRadera
 4. Bra svenska, incesthora.

  SvaraRadera
 5. men fy FAN.... *spyr*

  SvaraRadera
 6. håller med crille. Helldre en riktigt ful kille än min egen bror.

  SvaraRadera
 7. what? valde du din bror? Hur ful den andra snubben än är så är det ett självklart val

  SvaraRadera
 8. hahah men vad alla brusar upp sig :P det var ju uppenbart att tjejerna var extremt oseriösa med frågorna, och eftersom dom bara gick på utseendet och inget mer, och hennes bror såg bättre ut så var det väl bara kul? om man nu tål lite ``rå´´ humor.

  SvaraRadera