Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 30 januari 2011

Jättebra

Till: Dejten
Sms: Jag träffade henne igår och det gick jätte bra. Vi hade en hel del gemensamt och jag hade hur trevligt som helst. Jag tror vi ska träffas igen också. Men hon va helt otroligt jävla vacker, alltså jag menar det hon va inte bara snygg utan hon var riktigt VACKER!! Jag ville bara ta tag i henne och kyssa henne men tror inte hon skulle uppskattat de. Kram <3
Svar: Inget

Förklaring: Var och träffade en tjej som jag inte träffat på över 7 år och så när jag vaknade så skulle jag berätta för min bästa tjejvän hur det gick osv. Men tyvärr så blev det inte så bra som jag tänkt mig.

Felsms.com


1 kommentar:

  1. Hur gick det för dig send å ?
    fett fint mess, hon borde ju ta det som fetaste komplimangen om hon är normal.
    4x3L

    SvaraRadera