Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 4 januari 2011

Klumpig tjej

Till: Mamma
Sms: Du kan ju ta en bild på din kuk istället och skicka till mig Blinkar
Svar: Det där skickade du till mig din snusk unge!

Förklaring: Jag skulle driva med en att han skulle skicka en bild på sin kuk till mig men då tryckte ja på skicka knappen för fort så jag råkade skicka det till min mamma,lite komiskt av mig .. de här kommer hon påminna mig om så länge hon lever./ en klumpig tjej.

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar