Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 19 januari 2011

Knuckel spuckel

Till: Mig
Sms: Knuckel spuckel
Svar: När? Nu?

Förklaring: I Lördags kl 4.30 fick jag det här smset. Jag har ingen aning om vem det var ifrån och jag vet fortfarande inte. Men efter 3 minuter ringde en tjej från det numret. Full som en kastrull var hon och vi pratade i 40 minuter. Hon ville träffas för hon saknade mig. Hon hörde nog inte att jag var tjej och att hon hade ringt fel. Tänkte skicka Knuckel spuckel till henne nästa lördag så får vi se om hon vet själv vad det betyder

Felsms.com


3 kommentarer:

 1. Hahaha det där va ju för härligt, tack att du gjorde min dag ännu bättre xD. Ett gott skratt förlänger livet!

  /Siggan

  SvaraRadera
 2. Spelade det stor roll att du som svarade var tjej? Kanske var en tjej som hon skulle ha skickat till? Bi? Eller vem har någon aning om vad det hon skrev betydde?

  SvaraRadera
 3. vad betyder "knuckel spuckel" då????

  SvaraRadera