Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 16 januari 2011

Mår skit idag

Till: Pappan till ungen jag sitter barnvakt åt.
Sms: Fan vad nice det var igår, mår tyvärr skit idag. Och jag som ska vara barnvakt också, fyfan. Kanske ska hitta på en ursäkt?!
Svar: Inget, han ringde.

Förklaring: Jag lovar och svär på allt, jag har aldrig någonsinn skämts så mycket i mitt liv när jag skickade detta fel. Han ringde iallafall men var inte alls sur utan undrade hur jag mådde. Han sa också att han kunde ordna en annan barnvakt så det var lugnt. Dom gillade mig som tur var :)

/Samira

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar