Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 8 januari 2011

Mensvärk

Till: Före detta kk
Sms: Hej, skulle bara säga att jag sitter på bussen hem från mickan nu så jag käkar hemma.
Och bara så du vet har jag sån jävla mensvärk att jag vill dööööööööööö. Känner mig så jävla ofräsch och sunkig. Puss!
Svar: Hehe, ok? :P

Förklaring: Skulle skicka till min kära mamma, som börjar på samma bokstav som killen ifråga... Det värsta av allt var att när jag hade insett mitt misstag, skulle jag skicka ett nytt till mamma så att hon sparade mat till mig, och skriver ett sms som börjar med "VET DU VAD JAG PRECIS GJORDE?!? såååå pinsamt......" och bifogade en kopia av mitt felsms. OCh gissa vad jag gör... Joo jag skickar fel igen, Till samma kille.

/Nathalie

Felsms.com

7 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHA! totaly made my day!

  SvaraRadera
 2. Jävla klant.. HAhaha

  SvaraRadera
 3. HAAAAAAHAHAHAHA! totaly made my day!

  SvaraRadera
 4. Hahahaha XD Fan det där var roligt ju ^^

  SvaraRadera
 5. Klantigare kan man nog inte bli hahaha

  SvaraRadera