Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 2 januari 2011

Mjölk och tapeter

Till: Hantverkarn
Sms: Jag köper mjölk, spagetti och ketchup. Var det något mer?
Svar: Nej, vi har allt. Kanske vi skulle ha behövt en rulle till, till tapeten i köket, men det fixar jag.

Förklaring: Blev ett litet missförstånd där. Jag skulle smsa min fru ang vad jag skulle handla men råkade istället skicka till våran hantverkare, då vi höll på att renovera hela huset. Han trodde att det var till han och svarade som vanligt. Vi skrattade åt det efterråt.

/Per

Felsms.com

1 kommentar: