Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 14 januari 2011

Mysig kväll

Till: Exet
Sms: Hoppas ni får en trevlig och mysig kväll!!!
Svar: Inget

Förklaring: Smset skulle egentligen till min pappa, som jag hade bjudit ut på middag tillsammans med sin flickvän för att de ställde upp så mycket under min separation med mitt ex (som smset skickades till). Jag och exet fick en ganska infekterad relation efter breaket. Inte så pinsamt kanske, men eftersom smset innan handlade om att jag var förbannad över att han var okapabel till att sätta in pengar han var skyldig mig så blev det lite awkward. Smsade ett till sms där jag skrev "Blev lite fel där med touchen, men hoppas du har en trevlig kväll ändå!" och fick fortfarande inget svar. :P
Fortfarande singel och lycklig! Hahaha!

/Mikaela

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar