Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 18 januari 2011

One night stand

Till: One night stand
Sms: Nu har jag knullat med "Amanda", sämre personen i sängen får du leta efter
Svar: Inget

Förklaring: Jag hade ett one night stand och skulle skicka detta sms till min kompis men jag var på fyllan och råkade skicka det till henne istället, hon låg bredvid mig i sängen. kvällen slutade med att hon vart arg och gick hem. jag försökte dra en bortförklaring men hon ville inte lyssna.

Felsms.com

1 kommentar:

  1. Det blir vad man gör det till, antagligen så är du också dålig i sängen.

    SvaraRadera