Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 12 januari 2011

Ont i röven

Till: Kille i klassen
Sms: AJ fan vad ont jag har i röven sen igår!
Svar: Höhö gick det vilt till igår eller? ;)

Förklaring: Jag skulle sms:a min kompis men meddelandet hamnade istället hos en kille i klassen. Inte nog med att jag skickade fel, jag tror han missförstod mitt sms lite :) Kan tillägga att jag hade åkt pulka dagen innan, och det var därför jag hade så ont i rumpan. Så det inte blir några fler missförstånd ;)

/Pulkatjejen

Felsms.com

1 kommentar:

  1. hahahhah! klart man skulle tro att hon vart lite.. vild? :P lol

    SvaraRadera