Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 2 januari 2011

Ovänner

Till: Sak (vad vi kallade killen det handlar om)
Sms: Men vad som än händer efter det här pratet mellan mig och sak, så kan vi väl inte låta det påverka vår vänskap? Jag värderar den för mycket, och tror inte han och jag kommer fortsätta vara vänner sen...
Svar: Inget

Förklaring: Skulle skicka det till min kompis Anni. Jag och min bästa kompis/kk hade bråkat som fan och Anni hade hamnat i mitten, så alla tre skulle prata. Jag och Sak blev sams just då, men typ en månad senare blev det för mycket. Har inte hört av honom sen dess och är mycket gladare nu :)

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar