Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 22 januari 2011

Pappa är hopplös

Till: Pappa
Sms: Min pappa är hopplös. Jag ringer till honom och frågar om han kan köra upp mig till skolan, han säger ja och att jag ska komma hem till honom. Går ner till honom, men tror du han är hemma? Nej, han har gått till jobbet, haha.
Svar: Inget, sitter bredvid honom i bilen. Han läser "Min pappa är hopplös", sen säger han "Nej... jag är inte hopplös... bara lite jobbig ibland. Det är ju inte så lätt när jag var tvungen att gå upp till jobbet och så..."

Förklaring: Jo, det är ju så att min pappa har världens sämsta minne. Så när jag kom ner till honom för han skulle köra mig så har han hunnit glömma det och gått till jobbet. Men sen körde han och hämtade mig ändå. Jag skulle skicka detta smset till min pojkvän, för han vet hur pappa är. När jag sitter bredvid honom så säger han bara "Min pappa är hopplös" och jag skrattar och säger att det skulle till killen. Tyckte så synd om honom.

/Marina

Felsms.com

1 kommentar:

  1. Har själv varit med om något liknande med min pappa; han skulle skjutsa mig till stationen och jag satt redan i bilen, men sen fortsatte han bara rakt fram i rondellen istället för att svänga av där han skulle, och då pep jag till och sa "vart ska du nu?". Då blev han förvånad och tittade i backspegeln "jaha, är du kvar?" :P

    Ja sen fick han ta en liten omväg till stationen, jag hann med tåget jag skulle iaalfall och han hann till jobbet :) Om jag inte hade sagt något hade jag väl följt med honom till jobbet... Pappor kan vara tokiga ibland... ;)

    SvaraRadera