Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 20 januari 2011

Pappas fru

Till: Pappas fru
Sms: Du vet att det finns sovplats hos mig om du behöver, sötnos ;)
Svar: Inget

Förklaring: Jag har en kompis som heter Amanda, som brukar 'följa med mig hem' efter krogen, min pappas fru börjar på samma bokstav, och i berusat tillstånd råkade jag klicka på fel kontakt i listan och skickade därmed detta sms till henne! jag märkte att jag inte fick något svar på en stund, så jag kollade om jag verkligen hade skickat iväg det, och då såg jag att det hade hamnat helt fel...

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar