Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 25 januari 2011

PP

Till: Pappa
Sms: Idiot jäveln kom i mig fast jag inte äter PP :( Hur fan gör man nu.
Svar: Jag ber mamma ringa dig omgående. Du skall se att det inte är någon fara.

Förklaring: Det var min väninna som skulle fått mitt pinsamma sms, inte min pappa. Jag tycker det var så pinsamt att jag höll på att dö.


 Felsms.com

10 kommentarer:

 1. Du är lika mycket en idiotjävel som har sex utan skydd. Knappast bara ens fel om två har sex oskyddat. Hjälper inte att tro att man kan dra ur innan orgasmen, spermier kommer nämligen i små mängder INNAN själva orgasmen också.

  SvaraRadera
 2. Men ååh! Oavsett om han kommer i dej eller inte så kan du ändå bli med barn! Killar kommer alltid nån droppe under samlaget som dom inte känner. Och den droppen kan göra dej gravid! Bara så du vet..

  SvaraRadera
 3. Sen när började man äta ppiller?

  SvaraRadera
 4. Du vet väl att man ändå kan bli gravid?! Killen måste inte komma för det...

  SvaraRadera
 5. Id!ot j?veln dubbel postade..

  SvaraRadera
 6. du är nog inte så smart du heller:D

  SvaraRadera
 7. Hörni! Den s.k försatsen är väldigt svårt att göra en tjej gravid! Det kommer så lite just då att det är väldigt svårt att bli gravid av den.

  SvaraRadera
 8. till anonym 26 jan 19:16: okej om det är svårt, men inte omöjligt! så man måste ändå skydda sig om man inte försöker att bli gravid.

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar och omtänksam pappa! :)

  SvaraRadera
 10. Öh? Du är väll en lika stor idiot jävel som han som hade oskyddat sex. Använd kondom eller skaffa p-piller för fan! Och du verkar ha en väldigt underbar pappa som bryr sig så skäms inte.

  SvaraRadera