Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 27 januari 2011

Prenumerera

Till: Svärmor
Sms: Jag har börjat prenumerera på kondomer. Nu ska det knullas.
Svar: Inget

Förklaring: Min fru blir dålig av ppiller så vi är tvungna att använda kondom när vi har sex. Nu skickade jag det här smset till hennes mamma och skämdes ihjäl.

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Alla borde använda kondomer istället för p-piller. ;) Varför utsätta kvinnors kroppar för p-pillrenas onödiga och farliga bieffekter när det finns alla möjliga sorters spännande kondomsorter att prova?

    SvaraRadera
  2. Men det är större chans att bli gravid av kondomer än av p-piller. Jag och min kille använde kondom och ja, nu är jag gravid. Så jag skulle nog satsa på att använda p-piller istället. Dock är det ju svårt om man inte tål det.

    SvaraRadera
  3. Hahaha, underbart X)

    SvaraRadera