Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 24 januari 2011

Ramlat

Till: Min flickvän
Sms: Du få tycka illa om invandrare hur mycket du vill. Men kontakta inte mig mer.
Svar: Har du ramlat och slagit dig? Jag är fortfarande från Chile.

Förklaring: Jag fick höra på omvägar att en av mina barndomskamrater börjat och hjälpa sverigedemokraterna. Så mitt sms var till honom. Min flickvän tyckte ock att jag var puckad. 

Felsms.com

17 kommentarer:

 1. Jag förstår INTE hur man kan säga upp bekantskaper pga politik.

  SvaraRadera
 2. Är du dum i huvudet? Säga upp kontakten bara för att ni har olika åsikter?

  SvaraRadera
 3. Du är puckad din odemokratiska social"demokrat"

  SvaraRadera
 4. fan vad du är korkad

  SvaraRadera
 5. Okej, så till skillnad från dig så vågar han stå för vad han tycker och ni tycker olika? Hatar sådana som dig, avslutar vänskapen med en bara för att ni har olika åsikter om hur ett land skall ledas? Varför ser du inte först till att avsluta kontakten med alla rödhakar/kommunistpack? Dem har ju betydligt mycket fler mord och förtryck än vad "Nazismen" har haft.

  Anser inte egentligen att SD är nazistparti men det är väll vad du vill ha det till.

  SvaraRadera
 6. Tycker det var jävligt dumt av dig att dra förhastade slutsatser efter att "på omvägar ha hört" att din kompis "hjälpt" sverigedemokraterna. Läs på lite i partiprogrammet kanske? n00b.

  SvaraRadera
 7. Löjlig du va då. Accepterar inte folk pga att dom har en annan åsikt än vad du har.

  SvaraRadera
 8. Man tycker ju inte illa om Invandrare om man hjälper Sverigedemokraterna? Man vill bara minska på invandringen. Vilka fördomar ..

  SvaraRadera
 9. men hans tjej är utländsk, det var väl därför ??
  fattar ni ingenting eller? kul att ha en kompis som inte gillar invandrare isf!

  SvaraRadera
 10. mitt ex var smygrasist, han var inte elak mot invandrare men han pratade öppet om att han tyckte att sverige skulle stoppa invandringen och visa ut de "jobbiga" invandrarna. detta stämmer inte alls med mina åsikter och ibland skämdes jag över honom så det funkade inte.

  SvaraRadera
 11. Jag förstår dig helt killen!
  Detta är mer än politik, svergiedemokraterna är i grund och botten ren nazism! För er som inte förstår det så behöver ni nog läsa på mer. Säkert inbitna invånare i en by som inte varit utanför länet.
  Det är klart som fan att inte SD skriver rätt ut vad dem vill. Istället börjar man smyga lite för att sedan dra in fler och fler grupper i samhället som är de "svarta fåren". Precis som Hitler gjorde, istället för att gå till botten med problemet skyller man på svaga/utsatta grupper. Började skylla på judarna, vilket fortsatte till svarta, homosexuella, utvecklingsstörda osvosv. Det krävs inte mycket för att förstå vad SD egentligen vill.

  SvaraRadera
 12. Vad bygger man annars vänskap på om inte likasinne?
  Om någon jag var kompis med visade sig tycka något som jag verkligen inte respekterade så skulle jag inte vilja umgås med honom heller..

  SvaraRadera
 13. För att man hjälper sverigedemokraterna ogillar man invandrare? Snälla. Ta reda på fakta innan ni uttalar er..

  SvaraRadera
 14. Anonym (27/1 00:45)

  Vill bara påpeka att SD inte alls i "grund och botten" är ett nazistparti. De har däremot rasistiska åsikter. Det är en stor skillnad på att vara nazist och rasist. För att citera det du skrev: "För er som inte förstår det så behöver ni nog läsa på mer." n00b

  SvaraRadera
 15. "Jag fick höra på omvägar att"

  Behöver man ens läsa mer? Det kanske var ett illasinnat rykte? Det är upp till dig vilka du vill vara kompis med, men jag hade nog iaf träffat någon som är min barndomsvän innan jag sagt upp bekantskapen. Frågat om det är sant, varför han/hon gör det och sedan diskuterat det ett tag innan jag fattat ett beslut...

  Annars är ju "Issa Issa" i Göteborg ett klassiskt exempel på att man kan vara sverigedemokrat och invandrare på samma gång. Eller snarare kanske ett exempel på att man inte tillåts vara sverigedemokrat om man är invandrare, han blev ju halvt ihjälslagen pga sina politiska åsikter...

  SvaraRadera
 16. Jag tycker då mest att det är otroligt roande när folk tror att man är röd bara för att man inte tycker om en grupp smygrasister. (Det är vad de är, det är ett fakta.)
  När jag gick emot dem så blev jag kallad röding av en massa outbildade bönder i raggarbilar, och ändå är jag moderat.

  Sen tycker jag också att det är patetiskt att skälla på folk för deras åsikter, vill man tycka illa om invandrare så får man det.
  Det är ju trots allt en demokrati vi bor i.

  SvaraRadera