Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 28 januari 2011

Rasist

Till: Min bror
Sms: Jag skäms för Erik. Han är sån rasist så det finns inte. Jag vill inte att nån skall veta att han är min bror :(
Svar: Tycker det är synd att du skäms för mig. Jag skäms för dig och dina vänner.

Förklaring: Smset skulle inte till min bror men nu kom det dit och han blev så jävla arg att det inte finns. /Monica

Felsms.com

14 kommentarer:

 1. äckliga pk islamkramare

  SvaraRadera
 2. jag tycker att det är bra att din bror står upp för vad han tycker, du däremot är bara sorglig hur fan man kan skämmas för en familjemedlem det kan jag inte förstå väx upp och knyt dina band med dina nära och kära

  SvaraRadera
 3. Varför skulle man inte skämmas om ens familj har rasistiska antihumanistiska åsikter och leverne

  SvaraRadera
 4. Självklart har hon rätt att tycka att hennes bror har konstiga åsikter, utan att vara "islamkramare" för det. Väx upp! Men, då kan man istället bemöta dem åsikterna moget istället för att skämmas, som hon gör.

  SvaraRadera
 5. hade med skämmts över en rasistisk bror. inte okej någonstans. visst är det bra att stå för vad man tycker, men inte fan om man har rasistiska åsikter. då kan man hålla det för sig själv.

  SvaraRadera
 6. EM, du menar alltså att ifall din familj inte delar dina åsikter så vill du inte kännas vid familjen, din? Sjukt jävla pk-tänk

  SvaraRadera
 7. Rasist? JAVISST! ;) <3

  SvaraRadera
 8. Då jag antar att några av er som skrivit kommentarer här har rasistiska åsikter, vill jag bara påpeka några saker. 1. "Islamkramare" var nog ett av de töntigaste uttryck jag har hört. Dessutom framgår det inte vad för slags utlänningar hennes bror ogillar. Inte för att det spelar någon roll. Det är alltid fel att döma någon efter sådana kriterier. 2. Jag skulle skämmas om jag hade en bror som var öppen med att ha rasistiska åsikter. Man skulle alltid vara tvungen att förklara för andra att man själv inte var av samma åsikter. Dessutom vet man säkert inte om det är ok att älska sin bror när han hatar och antagligen diskriminerar. 3. Kära rasister. Om er syster eller bror plötsligt föll handlöst för en pers från Afrika lr tex mellanöstern och gifte sig och skaffade barn med denne...skulle inte ni skämmas på era små mysiga rasistträffar? Att ha någon som inte är arier i släkten..ACK O VE! (Notera ironin).

  SvaraRadera
 9. men det är klart att man skäms om någon i ens familj är rasist? jag skulle skämmas över någon som inte stod för alla människor lika värde.

  SvaraRadera
 10. Jag menar inte att jag nödvändigtvis skulle säga upp kontakten med dem, det beror i så fall på hur långt gånget det är. Om min familj skulle vara med i nazistgäng som ägnade sig åt organiserad brottslighet, så ja, då skulle jag antagligen göra det! Efter att ha försökt få dem på andra tankar givetvis. Men jag skulle definitivt skämmas för deras hypotetiska rasistiska åsikter, även om de inte gick ner på stan och slog ner invandrare varje helg.

  SvaraRadera
 11. Rasist är ju egentligen bara ett skällsord som inte säger särskilt mycket alls. Han kanske tycker att alla människor har lika mycket värde, även om han är rasist. Rasism kan innebära väldigt mycket olika saker. Hade det varit min bror hade jag iaf varit nyfiken och velat veta VARFÖR han tycker som han gör.

  Sedan måste jag säga att människovärde är ett konstigt begrepp. De som säger att alla människor är lika mycket värda brukar inte anse det om "rasister", eller andra som tycker annorlunda. Så argumentet faller lite platt.

  - Alla människor är lika mycket värda, men du är en rasist, så du är fan värdelös...

  :)

  Alltså, alla människor är inte lika mycket värda...

  SvaraRadera
 12. Varför är det hemskt av henne att skämmas för sin bror när faktiskt brodern skrev att han skäms för henne och hennes vänner?

  SvaraRadera
 13. Dont know, dont care..2 februari 2011 17:11

  Jag känner många som har olika åsikter? Inte fan skäms jag för dem för det?

  SvaraRadera