Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 6 januari 2011

Rätt så kört

Till: Jonte
Sms: Det verkar som att det är rätt så kört mellan mig och Jonte. Inte direkt vad jag önskade. Önskar ibland att han kunde se på mig vad jag känner. Jag älskar honom så...
Svar: Vad pratar du om? Vill du inte att det ska vara slut?

Förklaring: Jonte min kille hade gjort slut och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag hade väldigt svårt för att visa känslor. Jag var jätte ledsen när han gjirde slut men när jag råkade skicka detta sms fel så kom han tillbaka till mig...

/Olivia

Felsms.com

9 kommentarer:

 1. Faktiskt verkar det som att man kan skicka ett felsms eller fakea ett sms till någon, så löser det sig?

  SvaraRadera
 2. råkade... men smidigt var det även fast det kanske var en olycka :)

  SvaraRadera
 3. medlidandeförhållanden är inte bra i längden heller...

  SvaraRadera
 4. Han kan ju kommit tillbaka bara för att du var ledsen. Typ "dåligt samvete"

  SvaraRadera
 5. varför gjorde han ens slut från första början? låter inte så bra att hoppa tillbaka bara sådär bara för att du sa att du fortfarande gillade honom. ni borde prata ut om det vetja.

  SvaraRadera
 6. "Anonym 17:48"- om man älskar någon, men känner att man inte får någon respons... så skulle nog jag inte orka vara kvar i det förhållandet heller.. Eftersom hon skriver att hon har svårt att visa känslor.
  Det måste ju inte innebära att han inte älskar henne...

  SvaraRadera
 7. Han kanske inte trodde hon älskade honom och då gjorde han slut? Då är det gaaanska logiskt om han kommer tillbaka när han får se lite av hennes äkta känslor och när han ser att hon faktiskt älskar honom. Iiuter.

  SvaraRadera
 8. nu lär sig kanske alla något! :D skickar man fel (egentligen till rätt och inte snackar bakom ryggen på personen utan säger det rätt fram) så lönar det sig! alltid bäst att vara ärlig och säga vad man tänker. nåja, nästan alltid

  SvaraRadera