Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 24 januari 2011

Satsa på tjejer

Till: Mig från ex
Sms: Vill ha din kuk i mig så hårt just nu.. är så kåt ;)<3 kom hit FORT! Vill ha dig!!!
Svar: Tror jag verkligen inte att du vill :) jag har nämligen ingen kuk. Grattis för att du har skaffat pojkvän, men jag trodde att du sa att du bara skulle satsa på tjejer ? ^^


Förklaring: Mitt ex är bisexuell (jag är lesbisk) och vi var ett par väldigt länge, men vi kom senare på att vi nästan bara betedde oss som vänner. Vi är fortfarande kompisar.
Nu har hon tydligen skaffat pojkvän och jag är väldigt glad för hennes skull, men hennes ord var bara tomma. Kan inte förstå henne, tjejer är ju grymt mycket bättre än killar ? ;)
(ja, jag vet, för jag har knullat killar också, men inte varit intresserad. Kom på att jag var homosexuell för 3 år sedan :D

/Ebba

  Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Aha, så du blev alltså lebb efter att vi var tsm? Var jag alltså så dålig i sängen?
  Jag har förbättrat mig, jag lovar!!
  / Hansen.

  SvaraRadera
 2. Sluta skriv sådär! Jag som kille håller med dig, tjejjer är fan mycket bättre... mjukare, sötare, och ni har boobs! Hur kan vi konkurera med det! Men, alla tjejjer har inte insett det än, så det är råtaskigt att du sitter och skriver så.... vad ska vi killar ligga med om ALLA tjejjer inser hur fula vi egentligen är?!

  SvaraRadera
 3. ok. good to know

  SvaraRadera
 4. Anonym #3: <3 Lika snygga är ni inte men så jävla mycket trevligare att umgås med. Det kommer man rätt långt på också ;)

  SvaraRadera
 5. Är det bara jag som tycker att det är obehagligt att folk staterar åsikter som fakta och folk accepterar det?

  SvaraRadera