Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 24 januari 2011

Sjukt äcklad

Till: Mig
Sms: Jag tycker inte om när C**** pussar på mig längre, blir så sjukt äcklad...
Svar: Inget

Förklaring: Min dåvarande pojkvän skickade detta till mig när jag satt bredvid honom och han undrade vem jag fick sms ifrån. Han skulle egentligen ha skickat detta till sin kompis och det var samma dag vi skulle åka på en kryssning tillsammans. Det tog slut några dagar efter och har inte sett kräket sen dess!

/C

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. So Kissie-style med C

    SvaraRadera
  2. Så ni åkte på kryssningen ändå??? Freaks..

    SvaraRadera