Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 24 januari 2011

Sköna sexiga kvinna

Till: Mig
Sms: (Bild på sms:arens könsorgan) Hej min sköna sexiga kvinna duger den här kuken åt dig att knulla dig med jag mailade dig på mobillove nyligen har du en sexig bild på dig att skicka till mig puss ge mig svar tillbaka
Svar: Jag har inte mobilelove, jag tror att du har skickat fel. Lycka till i alla fall. ;)

Förklaring: Fick mig en överraskning på morgonen då jag och min kille som precis hade vaknat och satt igång mobilen. Jag har då inte mobilelove, och jag hoppas att den som skickade är mer försiktig med att skicka runt bilder av sig själv sådär i fortsättningen...

/A

Felsms.com

1 kommentar:

  1. Gratis, någon lurar desperata killar genom att lämna ut ditt nummer. Surt!

    SvaraRadera