Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 17 januari 2011

Skyll dig själv

Till: Mitt ex
Sms: Skynda dig hit nu. Jag vill ha dig i mig nu! Längtar så efter att få smeka din kropp, pussa din nacke och vakna vid din sida.
Svar: Inget

Förklaring: Skulle till mitt ragg, men hamnade hos mitt ex som var namnet innan honom i telefonboken. Till saken hör att mitt ex är väldigt svartsjuk av sig och sur på mig sedan det tog slut så han vägrar att avsluta vårt gemensamma bankkonto. Nu kommer det nog att dröja ännu längre innan han går med på att avveckla det... Jag kom på mitt misstag samtidigt som jag skickade det och skyndade mig att lägga till: "Ha ha ha! Du får skylla dig själv. Avsluta kontot så lovar jag att ta bort dig från telefonboken". Det kom aldrig något svar. /Helena

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar