Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 3 januari 2011

Snygga polisen

Till: Mig
Sms: Hej. Allt bra idag? Hur gick det med daten med den snygga polisen? Hade han på sig uniformen med bojorna? ;) Skall ni ses igen? kram
Svar: Hej. Det är bra! Nej de hade han inte. Däremot hade han simpsonskalsonger på sig så jag drog därifrån fortare än alla tjuvar han har jagat i sitt liv! kram

Förklaring: Fick ett sms från ett okänt nummer och kände att det kunde vara kul att svara på hennes sms! Hennes svar på mitt sms var: "oj nej förlåt. har jag skickat fel? pinsamt!"
Jag tycker mest det var komiskt men...

Felsms.com

7 kommentarer:

 1. Kan man skoja om att dejta en polis UTAN att nämna handklovar?

  Har haft två kompisar som dejtat poliser, och hitills har det inte gått.. De tar upp handklovarna med en gång...

  Mysko!

  SvaraRadera
 2. OJ! Det här smset har jag också fått, exakt likadant! Och det numret var reggat på nån kille som hette Fredrik som hela tiden tjatade om telefonsex efter det.. Slår vad om att detta är ett medvetet felskickat sms.

  SvaraRadera
 3. Men shit vad läskigt, fick ett PRECIS likadant sms i somras, svarade typ att "du har nog skickat fel" eller något sånt. då svarade han och grejer, hette tydligen "Jonas" så skickar han helt random och frågar om jag "ville leka lite", så jävla vidirg!

  SvaraRadera
 4. Tomas: tar dom upp batongen oxå?

  SvaraRadera
 5. Jag fick också exakt samma, och med en snubbe som försökte få mig att ha telefonsex med honom.

  SvaraRadera
 6. Men usch, anmäl han :O Har har säkert sex-trackat massa folk :O

  SvaraRadera
 7. jag har också fått EXAKT samma SMS för nåt år sedan.. läskigt. ant medvetet felskickat som det skrevs innan.

  SvaraRadera