Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 15 januari 2011

Sov sött

Till: Dennis (Expojkvän)
Sms: Haha du e bara för söt :) sov nu så sött, nattinatti <3
Svar: What?

Förklaring: Skulle skicka till en kille jag är på G med typ, men kom till mitt ex som jag även var förlovad med, det tog en stund innan jag fattade varför han skrev till mig, han sa att det var lugnt att jag skickade fel, och för att skylla ifrån mig lite nu så går jag på morfin (a)

/Becca

Felsms.com


1 kommentar:

  1. Lite dumt att gå på morfin:P Men att äta eller
    injecera är bättre-

    SvaraRadera