Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 25 januari 2011

Sover du

Till: Pappa
Sms: Sover du
Svar: Inget

Förklaring: Pappa ringde på morgonen och frågade om något hade hänt. Han lät ganska skärrad. Jag svarade nej och lade på . Han ringde igen och frågade vad fan jag ville kl 04 på natten. Jag fattade fortfarande inget. Först senare på dagen när jag pratade med morsan så föll polletten ner.  Smset skulle till en tjej som jag vill komma över till.

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar