Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 30 januari 2011

Spytt

Till: Bruden jag var på G med
Sms: Jag satt på toa, sket och när jag hade suttit där i kanske 20 minuter och mått miserabelt så spydde jag på ringen och mina brallor och ringen! Sen höll jag undan 'the junk' och lyckades spy 6 gånger rakt ner, sen torka jag upp de
Svar: Ja det behövde jag verkligen veta... håll det för dig själv!

Förklaring: Jag var på fest och mådde sjukt dåligt. Skulle skicka till en kompis på festen som jag inte kunde hitta men så råkade jag skicka till bruden jag var på G med. Hon förlät mig efteråt ändå så det var lugnt :)

/BE

Felsms.com

2 kommentarer: