Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 4 januari 2011

Upp i röven

Till: Jacob (pojkvän)
Sms: Ja kände mej som en trasdocka! han ba vände på mej o körde upp den i röven, är nt de våldtäkt?
Svar: Förlåt, ja trodde de va sånt du gilla ;)
Förklaring: Jag hade smsat med min pojkvän och min tjejkompis samtidigt - en klassiker.
Kvällen innan hade min pojkvän, utan att frågat, vänt på mej (?) och kört upp den i röven på mej. När vi pratade senare den dagen så verkade de som om han glömt bort hela felsms-grejen. /Emily


  Felsms.com

37 kommentarer:

 1. förjävla fittig pojkvän, dumpa honom dirr..?

  SvaraRadera
 2. Du har helt rätt! Det är vådltäckt, anmälan han! Såna äckel ska inte gå fria.

  SvaraRadera
 3. om du inte är med på det, så är det våldtäkt ja. fattar inte varför alla killar vill stoppa in den i röven... då kan ju vi tjejer fråga om dom vill ha en gurka uppkörd där.. samma sak

  SvaraRadera
 4. Är du dum i huvudet att det är våldtäkt. Säger du till att du inte vill men han fortsätter så är det våldtäkt. Inte om du bara sitter där och tar emot din fjortis

  SvaraRadera
 5. Jo.....Det är våldtäkt (om du inte ville alltså) och han verkar bara spela dum. Han verkar vara ett pucko, dumpa skiten!

  SvaraRadera
 6. Ingen pojkvän att ha!
  Om man glömmer bort det så kommer det säkert hända igen..

  SvaraRadera
 7. amen din feta slampa du får la knipa med skinkorna nästa gång dårå

  SvaraRadera
 8. Men jävla idiot, så gör man bara inte. Tryck upp en dildo i hans röv utan att fråga eller säga till så kanske kan inte närmar sig din röv mer.

  SvaraRadera
 9. det är fan farligt, man måste typ va beredd och använda en massa glidmedel för att det ska gå på rätt sätt. Hade min kille gjort så hade jag bett han dra direkt, ärligt talat. Jävla svin!

  SvaraRadera
 10. Nej, det är inte våldtäkt.

  SvaraRadera
 11. ja, det är ganska så ofrivilligt sex om han gör så. Du får ju säga till under tiden/just före han gör det om du inte gillar det? Annars så verkar din kille vara en idiot som borde dumpas

  SvaraRadera
 12. Sex mot din vilja som du inte är med på är våldtäkt. Vad tänkte han på egentligen? Vad han tänkte med är ju lätt att räkna ut i alla fall..

  SvaraRadera
 13. Vad är det för idiot du är tillsammans med? Om min pojkvän skulle känna sig våldtagen (eller fundera på om han hade blivit det) av mig så skulle jag må skitdåligt och jag har väldigt svårt att tänka mig att den situationen skulle uppstå. Dumpa honom säger jag.

  SvaraRadera
 14. vidrig snubbe. ett tips; dumpa honom asap.

  SvaraRadera
 15. Dumpa idioten. Vem fan gör en sån sak? Och det märks ju av svaret att han skiter i..

  SvaraRadera
 16. Det är väl gränsfall på våldtäkt men jävligt otrevligt utav honom i varje fall. Jag skulle dumpat honom. Han är ett as och jordens bottenskrap.

  SvaraRadera
 17. Va fan är det me alla killar värför vill ni köra den i röven? smygbögar eller :P hahhaha

  SvaraRadera
 18. Ta dig ifrån honom så snart som möjligt. "Trodde att du gillade sånt" är världens sämsta ursäkt. Så gör man inte utan att fråga, så alltså, ja, det var våldtäkt.

  SvaraRadera
 19. Är din pojkvän han i McDonalds-reklamen? Du vet han, "men dä ä inge big deal"? Är det han?

  SvaraRadera
 20. Alltså, om någon först och främst VÄNDER på mig och sedan försöker trycka in ... i min röv (för den åker ju inte bara rätt in, tjing tjoff liksom!) och jag inte vill det så får man väl för fan säga något! Om du bara lät honom fortsätta - hur ska han veta?

  SvaraRadera
 21. Ja det är faktiskt våldtäkt.

  SvaraRadera
 22. Det är ju knappast våldtäkt om ni börjat sexa frivilligt o du inte säger till att du inte vill sen. Men sjukt osmidig kille. O skäll ut han direkt nästa gång, visar du att du inte vill är det ju en annan femma.

  SvaraRadera
 23. taskig pojkvän. gör slut.

  SvaraRadera
 24. hahahah rolig kille det där! Nej men du borde ha sagt till honom att du inte bli tagen i tvåan. Lite svårt för honom att veta om du bara ligger och tar emot

  SvaraRadera
 25. anal ambush FTW!

  SvaraRadera
 26. till 4 januari 2011 20:05
  jo den åker bara in "tjing tjoffs lixom" beroende på fart och kraft du använder dig av.

  SvaraRadera
 27. Anonym 09:27: Så om vi har sex och jag sen (minns att jag är större och stkare än du) binder fast dig och börjar slå dig, är det frivilligt för dig då?

  SvaraRadera
 28. öhhhh, palla att alla sägr gör slut och sånt skit, ingen vet ju exakt hur hon reagerade? Hon kanske stönade och skit :) Om hon hade ont eller sagt något då skulle ju han inte ha fortsatt? Fjortisar som kommenterar :)

  SvaraRadera
 29. Vaddå våldtäckt?.. Att ändra ställning under samlaget? idioter..

  SvaraRadera
 30. SKIT i honom ;)

  SvaraRadera
 31. Jag har nyss varit med om våldtäkt,
  ANMÄL HONOM, du kommer inte ångra dig efteråt. svin som han ska du markera att DET ÄR SÅ FEL , att du måste gå till polisen å tala om det, så han får LIDA , jävla idiot.

  SvaraRadera
 32. OCH ni jävla idioter som säger att hon stöna att hon bytte ställning, SPELAR FÖRFAN INGEN ROLL,
  googla på våldtäkt era jävla retards...
  VILL MAN INTE LÄNGRE SÅ VILL MAN INTE = ÖVERGREPP
  man hör vilka som brukar våldta tjejer här...

  SvaraRadera
 33. men om det är din pojkvän så gissar jag att ni älskar varandra, om ni gör det kan du väl barqa säga till honom att hey dude, jag vill inte? Känns ju som att det kunde lösts

  SvaraRadera
 34. men att alla överdriver om hon verkligen inte ville det då skulle det väl räcka med ett nej om han är henne pojkvän skulle han förmodligen acceptera hennes nej och slutat, det står inget om att hon har sagt ifrån här ? men om hon däremot hade sagt nej och han inte hade slutat alls då skulle det klassas som en våldtäckt

  SvaraRadera