Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 1 januari 2011

Wow

Till: Exet
Sms: Kan du köpa köttfärs och saker man behöver för att göra tacos? Det är fest hemma hos Stina sen, hon bad mig att fixa det.
Svar: Jaså? Jag kommer med det om en timma. Puss.

Förklaring: Smset skulle till min pappa fast kom till mitt ex... En timma senare då han köpt sakerna och var hemma hos mig. Han hade fortfarande kvar sina känslor för mig och jag för honom, så vi blev ihop igen. Han fick också gå på festen ;))

/Maja

Felsms.com

7 kommentarer:

 1. NAAAAAAAAAAAAAAAAAW VA FINT

  SvaraRadera
 2. Men varför gör man slut om båda har kvar känslorna??

  SvaraRadera
 3. Okej! Din kompis ber DIG att handla, men så tvingar du din pappa att göra det istället, men skickar tvingar exet till slut? Kul för exet att köpa grejer till en fest han från början inte var inbjuden till. Gillar du att parasitera på andra människor?

  SvaraRadera
 4. Till Anonym #2: För att man t.ex. börjar bråka och så blir allting missuppfattat och efter en vecka eller så märker man hur fel det blev och att man saknar varandra. Been there, done that.

  __

  Aw vad gulligt :D

  SvaraRadera
 5. Edit: Svaret var till Anonym #3.

  SvaraRadera