Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 15 februari 2011

Alla hjärtans dag!

Till: Dagmamman åt mina barn
Sms: Puss på alla hjärtans dag!!!
Svar: Haha puss på er med!

Förklaring: Jag skulle skicka till min fru, men det hamnade hos dagmamman istället. Där fick jag mig ett gott skratt!

/Micke

Felsms.com

1 kommentar:

  1. När du uttrycker det som så att "Dagmamman åt mina barn" tycker jag bestämt att du borde anmäla henne. Mina tankar går till dig och din eventuella partner och er släkt. Saknaden efter era barn måste vara enorm.

    Det viktiga är att ni förstår att man måste gå vidare. Hur svårt det än verkar, så måste man det. Ni kommer bara må bättre av att försöka leva livet som vanligt. Med det menar jag absolut inte att ni ska stänga ute känslorna helt. Det är bra att gråta. Men låt inte dessa svåra tider drabba hela ert sociala liv. Det kan göra det svårare att gå framåt i livet.

    Hoppas allt löser sig. /Filip

    SvaraRadera