Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 20 februari 2011

Är du inte nykter

Till: Svärmor
Sms: Nina! Tycker du ska flyttA upp till sthlm nu!!
Svar: Du skrev till fel person. Är du inte nykter?

Förklaring: Okej det här är så konstigt. På fyllan fick jag för mig att jag, från min killes mobil, skulle smsa hans syster att jag ville att hon skulle flytta upp till stora staden, för att jag saknade henne. Men när jag skickade så får jag svaret från hans svärmor, trots att det står i telefonen att jag skickade till syster :( Att tillägga var att jag var lite på lyset, men jag visste ju vem jag skulle skicka de till. Iallafall, lite bristfälligt hos både mig och telefonen uppenbarligen :)

/Katten

Felsms.com

4 kommentarer:

 1. Om du skrev till din killes svärmor så skrev du alltså till din egen mamma? Sedan vet nog du också att det knappast berodde på telefonen, du skrev till fel person, såvida inte din kille skrivit fel namn på numret.

  SvaraRadera
 2. Din killes svärmor är din mamma!

  SvaraRadera
 3. Men hans svärmor. Borde inte det va din mamma?

  SvaraRadera
 4. Hans svärmor borde ju bli din mamma?

  SvaraRadera