Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 13 februari 2011

Det är slut

Till: Pojkvännen
Sms: Det är slut. Vill inte mera.
Svar: Moget att göra slut via sms.......

Förklaring: Hoppsan Kerstin. Det där var ju inte meningen. Sms:et skulle till min far och handlade om jordgubbssaft... Dessutom glömde jag ju ordet "HA" så jag förstår att min kille blev lite lessen. Jag satte mig i bilen direkt och for hem till honom för att förklara mig, och det tog ju ett tag innan han verkligen trodde mig. Det löste sig iaf. Ha de bra alla!

/Jossan

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH XDXDXD (Y)

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! :D xD

    SvaraRadera
  3. Den som tror detta är på riktigt är ju rätt jävla korkad.

    SvaraRadera