Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 28 februari 2011

Efter jobbet

Till: Annica (mig)
Sms: Hej! Jag ska till Annica nu efter jobbet och få hjälp med läxan. Kommer hem senare ikväll. :) Kramar
Svar: Du skickade fel :p

Förklaring: Josefin, en klasskompis till mig hade precis jobbat ett pass och skulle hem till mig för att plugga lite. Hon skulle då skicka till sitt ex (som hon fortfarande bor tillsammans med) och säga att hon kom hem på kvällen och inte direkt efter jobbet. Skickade till mig istället. *ler*

/Annica

Felsms.com

1 kommentar: