Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 18 februari 2011

Feta Maja

Till: Fröken
Sms: Maja är så jävla fet och tror att hon är snygg och ska alltid hänga efter oss, eller hur? :(
Svar: Inget 


Förklaring: Skulle skicka till en kompis men blev lite fel och fröken blev skitarg och snackade om det typ halva dagen nästa dag och andra halvan var hon bara arg :(  


 Felsms.com

8 kommentarer:

 1. ofta att man har sin frökens telefon nummer??

  SvaraRadera
 2. stackars Maja :(

  SvaraRadera
 3. Och Du är en omogen skitunge.

  SvaraRadera
 4. Ja man kan ju inte vara kompis med en fet person. Det är ju verkligen bland det värsta en person kan vara \ sarkasm. Om hon nu överhuvud taget är fet... Jag hoppas verkligen ditt förstånd växer med åren. Jag antar att Du inte är över 13 så det ger väll lite förståelse för varför Du beter dig så där, men ändå

  SvaraRadera
 5. tioåringar ska inte ha mobil

  SvaraRadera
 6. jag som skrev fel21 februari 2011 21:18

  jävligt omoget att vara anonym! och jag är 12 år och jag har min frökens nummer för att man typ måste :S // den som skickade fel.

  SvaraRadera
 7. Sluta vara en omogen skitunge som dömer andra efter utseende och snackar skit om dem så slutar vi att vara anonyma. Deal?

  SvaraRadera