Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 7 februari 2011

Hemafrodit

Till: Joni Vän
Sms: Hon berättade för mig att hon har både snopp och murra. Hemafrodit eller nåt sånt hette det. Kan det vara sant.
Svar: Ja det är det. Jag berättade för dig i förtroende och så går det inte mer än 5 minuter innan du skall sprida det vidare. jag blir ledsen nu och kommer skämmas för alla som får reda på det.

Förklaring: Jag skämdes så mycket när jag fick hennes svar och förstod att jag skickat till fel person. Jag visste inte hur jag skulle be om ursäkt för att det skulle räcka. /Titti

Felsms.com

10 kommentarer:

 1. hahahha så lägger du ut det på felsms med? jävla klappmongo! i declare troll

  SvaraRadera
 2. Lite dumt att lägga ut det här då va? xD

  SvaraRadera
 3. Du är ju iaf lobotomerat jävla dum om du postar det på internet, du hade ju en jävla tur att du inte skickade till din jävla polare, du hade ju bara behövt be om ursäkt så hade ju ingen fått reda på det.
  Men NEJ, du är hjärndöd nog att posta skiten. Dö i en eld.

  SvaraRadera
 4. KlamydiaPåTyskBordell7 februari 2011 22:07

  Vilken busmus du var då! Du kanske skulle ha ett par puss piller så att du inte råkar sms:a chefen om bh-storlek? Det är ju lätt att halka på fingret och trycka på skicka lit för snabbt.

  SvaraRadera
 5. Om det här är sant är det bland det vidrigaste jag har hört! Hur fan kan man göra så mot sina vänner Men visst... keep it up så har du snart inga kvar...

  SvaraRadera
 6. Härligt med båda! Dubbelt så roligt

  SvaraRadera
 7. Om man får veta en sån sak i förtroende skickar man de inte vidare. Hur kunde du ens tänka tanken att göra de?!?!?! Bra att du skickade fel!

  SvaraRadera
 8. Så Du skämdes för att Du skickat fel, och att h*n därför fick reda på att Du spred ut detta, som var sagt i förtroede. Inte för att Du spred ut det från första början? Du brydde dig alltså bara om att det blev jobbigt för dig. Du är en hemsk hemsk "vän"

  SvaraRadera
 9. Härligt! :) Henne vill jag ha sex med!

  SvaraRadera
 10. Hänger på Flashback mycket eller? Trololololo

  SvaraRadera