Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 2 februari 2011

Hos dig

Till: Min sambo
Sms: Vi kanske kan träffa hos dig den här gången? Puss
Svar: Vem skulle det där till??


Förklaring: Jag hade tur att jag inte skrev något värre. Jag ljög att det var till min väninna istället för till min älskare som det egentligen var :) /Loca

Felsms.com

15 kommentarer:

 1. Det finns 2 sätt att besvara detta. Antingen antar man att du är ett Troll, eller att du är otrogen. Oavsett så finner jag dig motbjudande.

  SvaraRadera
 2. Ingen bryr sig om detta fel sms ditt jävla flatlöss

  SvaraRadera
 3. Hoppas han dumpade dig sen. Jävla fitta du är som är otrogen. Varför är du ens tillsammans med honom?

  SvaraRadera
 4. fy fan! jävla äckel, håll dig till en eller ingen alls!

  SvaraRadera
 5. MEN KAN ALLA SLUTA VARA OTROGNA NÅGON GÅNG! AVSLUTA NÅGOT OM SKA BÖRJA PÅ NÅGOT NYTT.. och nej, jag har aldrig blivit bedragen och jag kommer aldrig bedra heller för det är fan det äckligaste man kan göra. Usch. Och nej, jag är inte en bitter medelålderskärring heller, bara så jävla trött på't. ÄCKLIG!

  SvaraRadera
 6. va fan e det för fel på alla!!! sluta vara otogna jävlar och håll er till erat äktenskap för i helvete!!!! blir så förbannat äcklad av alla otrogna idioter

  SvaraRadera
 7. fan vilken hora du är!

  SvaraRadera
 8. Vadfan! Varför gör man inte bara slut? hålla på att vara otrogen, så jävla omoget! Väx upp och ta ansvar för dina handlingar!

  SvaraRadera
 9. Vidrig du är...

  SvaraRadera