Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 20 februari 2011

Knulla svärfar

Till: Svärfar
Sms: Gissa om jag e sugen på att knulla nu!!!
Svar: Inget

Förklaring: Hade tidigare unden dagen smsat till svärfar och grattat honom på sin födelsedag. Därav misstaget. Han var senast skickat till men jag trodde att det var min sambo. Jag låg hemma i söngen och väntade på honom. Jag fick tvinga min sambo att förklara för svärfar. För jag skämdes så mycket. Har fortfarande svårt för att åka dit och hälsa på dom.

/K

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar