Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 27 februari 2011

Kompissex

Till: killkompis
Sms: Du. Nu tar du och kommer hit är hungrig! :-*
Svar: Jag kommer så fort jag bara kan om jag har fattat rätt ;-) :-*
 

Förklaring: Skulle skicka till min syster på våningen över att jag var hungrig och att hon skulle komma ner så att vi kunde göra mat men jag råkade skicka fel till min killkompis som tog det lite fel då vi innan hade skämtat om att kompis sex.. /M

  Felsms.com

1 kommentar: