Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 26 februari 2011

Kukens nacke

Till: Pojkvännen
Sms: Alltså... Egentligen vet jag inte vad jag vill... För liksom.. Han har sagt jag "jag älskar dig" till mig, och jag har sagt samma sak till honom... Men nu är det bara knas av alltihop. Vet fortfarande inte hur jag ska bete mig i skolan...
Svar: VAD FAN SNACKAR DU OM?! Är det Kim slår jag ihjäl dig och knyter rosett i nacken av hans kuk. Och jag kommer INTE upp till dig i helgen!
 

Förklaring: Satt på bussen hem och smsade med min bästa tjejkompis, och vi snackade om Kim, mitt ex, om hur det var innan jag och pojken blev tillsammans. Han var totalt ryckt ur sammanhanget, stackaren. Tog dog tre veckor innan han pratade med mig igen och lät mig förklara.
Är dock inte tillsammans med honom nu...


 Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Stabil snubbe, med fötterna på jorden........

    SvaraRadera
  2. Rätt av din pojkvän! precis så man säger och precis så man ska göra oxå!

    SvaraRadera