Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 13 februari 2011

Långt ifrån vänner

Till: Amanda
Sms: Kan Amanda bara sluta vara en sån jävla wonnabe alla och va så himmesk falsk och dum i huvudet? Kan hon sluta gilla dom personerna som jag tycker om, och är med personer jag är med hela tiden. Kan hon bara gå och dränka sig ffs!!
Svar: Hade det inte varit bättre om du hade sagt det till mig om ditt tyck och tänk, istället för att snacka skit bakom min rygg. Och får man inte gilla och va med vilka personer man vill?? Fuck off!!

Förklaring: Jag och min kompis satt och sms:a på en lektion och så råkade jag skicka vääääldigt fel... Snacka om att vi är långt ifrån vänner nu.

/Jossan

Felsms.com

5 kommentarer:

 1. vem var det som var falsk nu då?

  SvaraRadera
 2. Väldigt bra stavning här då...

  SvaraRadera
 3. du borde lära dig stava också!!

  SvaraRadera
 4. du borde nog sluta smsa på lektionerna och lyssna lite mer, då kanske din svenska blir lite bättre

  SvaraRadera
 5. Åååhhh nei! Ännu en fjortis-catfight!
  Jävla retards... -.-&

  SvaraRadera